ANSÖKAN

Är du intresserad av att spela, ställa ut eller göra något annat publikt på STATIONEN? Vi får varje år många fler förfrågningar än vi har möjlighet att genomföra. Du behöver därför ställa din förfrågan i god tid för att vi skall ha möjlighet att ta hand om den på ett bra sätt.

Du kan löpande lämna en presentation eller projektförslag för utställning, spelning eller annat publikt på Stationen via formuläret på den här sidan. Det är bara konstnären, artisten själv som kan lämna en ansökan.

Ansökningarna gås igenom av Kulturföreningen Svenshögen Stations styrelse två gånger per år. Den 1 augusti behandlas ansökningar gällande kommande vårprogram och den 1 februari behandlas ansökningar gällande kommande höstprogram. Perioden för vårprogrammet är februari-juni och för höstprogrammet augusti-december.

 

Fyll i formuläret nedan. Vi hör av oss efter nästa deadline.

 

Tack!

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org