30-31 JULI

KL. 09.00-17.00

BOKEN SOM KONST

KURS

KURSEN ÄR DESSVÄRRE INSTÄLLD OCH VI HOPPAS KUNNA ANORDNA DEN VID ETT SENARE TILLFÄLLE. HÅLL UTKIK HÄR FÖR UPPDATERAD INFORMATION.

För tredje året i rad arrangerar vi en tvådagarskurs hos Stationen. 

Varje uppslag kan innehålla både text och bild, bild som text eller kanske text som bild. Du har möjlighet att prova på traditionellt boktryck, sätta text med blytyper och trycka i en riktig tryckpress. Workshopen avslutas med att vi binder varsin bok i Leporelloteknik, där vi gemensamt skapar en helhet av de enskilda konstverken.

Kursledare: Göta Frideborg Svensson
Konstnär och tryckare, innehavare av Tryckkammaren som är ett traditionellt boktryckeri fullt av nya ideer, konst och poesi.
 

Kursen vänder sig endast till dig som har ett stödmedlemskap i Kulturföreningen Svenshögen Station och ges till ett subventionerat pris, endast 500 kronor!

 
Här hittar du info om medlemskap:
 

Dag 1: 09.00-17.00. Dag 2: 09.00-17.00

Mat: Stationen bjuder på fika men ha med egen matsäck.

Material: allt material finns på plats och ingår i priset, vill och hinner du göra mer än det gemensamma projektet finns extra material att köpa till.
 
Anmälan till: kontakt@stationen.org Begränsat antal platser, först till kvarn.

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org