10 DECEMBER

KL. 18.00

Det Brinner

KONSERT

OBS! INSTÄLLT.

Kom och värm er  i decembermörkret tillsammans med oss. Med låtar som “Jag lovar dig” och “Tänker inte bry mig” vågar vi utlova riktigt starka känslor och varm stämning. Det är gråtdisco med ärliga och starka texter, en dansdriven pop i en ilsken uppgörelse med det som skaver. 

 

Det Brinner är soloprojektet som Matilda Sjöström från Steget startade för att utmana sig själv och faktiskt göra sånt som hon drömt om men inte vågat innan. Hon började 2016 med att använda ilskan istället för uppgivenheten som driv. Det gav henne massor av energi att våga gå vidare med alla de olika slags känslouttryck hon ville använda och gav henne även modet att skapa helt andra genre-variationer i låtarna.

 

Matilda Sjöström har tidigare släppt två album tillsammans med Nils Dahl som duon Steget, ett album med bandet Äkta Kärlek som hon hade tillsammans med vapendragaren och bästa vännen Stina Velocette.

 

Sedan åtta år tillbaka driver Stina och Matilda Sonya Studios på Stigbergstorget i Göteborg.

 

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/46iVMryltp0YeDMYhwTuYj

Facebook:

https://www.facebook.com/detbrinner/

 

Dörrar: 18.00

På scen: ca 19.30

 

Foto: Mikael Gustafsson

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org