9 SEPTEMBER

KL. 18.00

Det Brinner

och smygstart för GIBCA Extended i Södra Bohuslän

En helkväll med konsert av Det Brinner, god mat och en försmak på vad som händer hos extended-aktörerna i Södra Bohuslän under Göteborgs internationella konstbiennal i höst. 

 

Det brinner är Matilda Sjöström från Stegets soloprojekt och vi vågar utlova en kväll med riktigt varm stämning. 8 september släpper hon sin nya singel och 9 september står hon på Stationens fina lilla scen! Det är starka känslor som alltid. Hela vägen. Med rak ryggrad möter hon de stora och små känslorna inför allt vi är med om här i livet. Att våga vara bräcklig är avgörande för att komma vidare. Det finns inget kvar att mörka eller visa sig hård inför. Ärlighet varar verkligen längst. Självklart är det fortfarande gråtdisco vi lyssnar på. Vi är kvar på dansgolvet.

 

Dörrar: 18.00
På Scen: ca 19.00

Entré, buffé och välkomstdrink 180kr

Gratisbuss tur och retur Posthotellet i Göteborg (avg. 17:10) – Stationen Svg (avg. 21:30). När du bokar biljett, välj den biljettkategori som inkluderar bussresa för att reservera en plats på bussen.

Bild: Ellika Henrikson

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org