13 APRIL

KL. 18.00

"Till mitten hunnen på min levnads vandring"

LIVEPODD & QUIZ

Livepodd med Det gränsar till galenskap!

 

Författarna Elin Boardy, Martin Engberg, Mattias Hagberg och Jessica Schiefauer samtalar om sina böcker och sina författarskap. Har vi en medelålderskris? Gäller den i så fall själva författarskapen såväl som livet i övrigt? Vad har vi gjort egentligen? Vad har vi hunnit med? Och hur många böcker till kan vi tänkas hinna med att skriva innan vi dör?

 

DÖRRAR 18:00

LIVEPODD 19:00

QUIZ 20:30

STÄNGNING 23:00

 
Vi har begränsat med platser på Stationen. För att vara säker på att få ett bord till livepodden och quizet, föranmäl till kontakt@stationen.org
Podden kommer att spelas in.
 

The Quiz Teachers!

 

Efter podden är du välkommen att stanna på ett härligt quiz med Elin S och Lars K – The Quiz Teachers – där du kan äta och dricka gott medan du quizar. Dom kommer köra med en skön blandning av allmänbildande frågor där alla har chansen att briljera.

 

Som vanligt finns finfina priser att vinna!

 

Dra ihop ett lag, max 5 personer men det går också att quiza ensam eller i par, vill du quiza men inte har något lag, kom ändå så fixar vi in dig i ett. 

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org