4 SEPTEMBER

KL. 10.00

ELIN BOARDY

LITTERATURFRUKOST

Välkommen till litteraturfrukost hos Stationen!
Den här gången får vi besök av Elin Boardy som kommer dela med sig av en, för henne betydelsefull text och berätta om sitt eget skrivande. Det bjuds på samtal, högläsning och god frukostbuffé. 

 

Elin Boardy är född 1979 och bor i Göteborg. Hon är bibliotekarie och har varit redaktör för kulturtidskriften Fantasin. Hon romandebuterade 2008 med Allt som återstår, vilken rönte stor uppmärksamhet hos såväl läsare som kritiker, och bland annat nominerades till Borås Tidnings debutantpris. Mot ljuset hette hennes andra roman (2011). För sin tredje roman, Mary Jones historia (2014) fick hon motta Tidningen Vi:s litteraturpris (”En sinnlig berättelse om systerskap, solidaritet, svek och kärlek”). 2017 utkom Tiden är inte än och Boardy tilldelades Göteborgs stads författarstipendium. Hennes senaste roman, Nätterna på Winterfeldtplatz (2020) utspelar sig i 1920-talets Berlin.

 

Pris

Ordinarie: 120 kr

Stödmedlem: 80 kr

(frukostbuffé ingår i biljettpriset)

 

Litteraturfrukostarna är en del i projektet Erst kommt das Fressen som görs med stöd från Kulturrådet.

 

 

Bild: Emelie Asplund

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org