15 Oktober

KL. 18.00

Jens Lekman

KONSERT

I vintras spelade Jens Lekman in två nya videos i Stationens lokaler, och nu är vi så klart extra stolta och glada över att få bjuda in publiken till en intim höstkonsert hos oss. 

 

Jens Lekmans musik och texter erbjuder alltid en tröst som gör det vardagliga motståndet till något existentiellt meningsfullt. Att få berätta historier, egna och andras, är det centrala i Jens Lekmans skapande. Oavsett om formatet är ett skivalbum, ett konstprojekt eller musikaliska samarbeten. Jens Lekman fortsätter att röra sig mellan det lilla och det stora, mellan det lokala och det globala, alltid i nära kontakt med sin publik. Han slog igenom med debutalbumet When I Said I Wanted To Be Your Dog 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, samtidigt som han etablerat sig som en av Sveriges starkaste och mest pålitliga trubadurer, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier.

 

Dörrar:18.00

På scen: ca 19.30

 

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/7tzI4rSFTHafjF18ZrNZWx

Webb:

https://www.jenslekman.com/

Facebook:

https://www.facebook.com/JensLekmanOfficial/

 

Videos inspelade delvis hos Stationen i Svenshögen:

The Linden Trees Are Still in Blossom:

https://www.youtube.com/watch?v=c7AS17LDRu8

Maple Leaves:

https://www.youtube.com/watch?v=SOqa2p3zvCc

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org