2 FEB 2024

KL. 19.00

MEMORIALS (UK) + HÅLA DUETT (FR/SE)

KONSERT

Koloni fyller 20 år och Stationen fyller 5 år och tillsammans firar vi in 2024 med den brittiska duon MEMORIALS och fransksvenska Håla Duett! Varmt välkomna!

 

Koloni är är en nomadisk experimentell klubbscen med musik, film och konst som 2024 firar 20-årsjubileum (www.kolonigbg.com)

 

19.00 DÖRRAR / KÖK

20.30 PÅ SCEN

 

Till Stationen tar du dig enklast kollektivt. För tillfället är trafiken på bohusbanan avstängt och ersättningsbussar är insatta mellan Stenungsund och Uddevalla. För aktuella avgångar och tider, kolla www.vasttrafik.se. 

En lämplig avgång från Göteborg är Västtåget mot Stenungsund kl.17.40 (framme 18.55) eller 18.40 (framme 19.55).

MEMORIALS är Verity Susman, tidigare medlem i indierockbandet Electrelane, och Matthew Simms, tidigare i WIRE, It Hugs Back, Better Corners, UUUU mfl. https://memorialsmusic.bandcamp.com/


HÅLA DUETT består av trummisen Yann Joussein och gitarristen Sheik Anorak som tillsammans utforskar de minimala, kantiga, och svängiga aspekterna av till exempel tysk krautrock och västafrikansk ökenblues. (http://www.collectifcoax.com/artist/hala-duett)

 

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org