STATIONENS SLÖJDJUNTA

1 FEBRUARI

1 MARS

5 APRIL


KL.18.00-20.00

Slöjdjuntorna erbjuder en plats, ett socialt sammanhang och, i viss mån, verktyg att fortsätta utveckla samt sprida vidare slöjdkunskaper och färdigheter mellan stationens stödmedlemmar utifrån de kurser som Stationen anordnat. 


Årets slöjdjuntor utgår från de två hittills anordnade kurserna i växtfärgning och green woodworking men är öppen för att någon kanske vill ta med något att laga och göra om eller ett annat slöjdprojekt. Kulturföreningen Svenshögen Station har en del utrustning för täljning och färgning; färgningskar, kastruller, kokplattor, täljhäst och olika slags knivar. I stationshusparken finns också en odlingslott där medlemmar har möjlighet att gå ihop och göra en odling för färgningsväxter. Ta med dig det material du vill använda. Har du egna verktyg så ta gärna med dem, men vi använder tekniker som inte kräver eldrivna verktyg, så att vi får en bra gemensam ljudmiljö. 


Tanken med dessa träffar är att vi i all enkelhet ses och slöjdar ihop, vi har ingen ledare utan vi som är där hjälper varandra. När vi är klara städar vi undan tillsammans. Bjud gärna med en vän men för att delta i slöjdjuntaverksamheten krävs ett stödmedlemsskap i Kulturföreningen Svenshögen Station. Ta med eget fika, kaffe och te finns på plats.

 

OM OSS

STATIONEN I SVENSHÖGEN ÄR EN IDEELL FÖRENING SOM PRODUCERAR, ARRANGERAR OCH PRESENTERAR SAMTIDA KONST OCH KULTUR. VI ÄR BASERADE I STATIONSHUSET I SVENSHÖGEN, 6 MIL NORR OM GÖTEBORG, LÄNGS BOHUSBANAN.

KONTAKT

KONTAKT@STATIONEN.ORG


CAMILLA JOHANSSON BÄCKLUND

CAMILLA@STATIONEN.ORG

JULIA BOSTRÖM

JULIA@STATIONEN.ORG

CHRISTIAN KLEINHENZ

CHRISTIAN@STATIONEN.ORG

NYHETSBREV

Med stöd från

logotype_color+vgr
VastraGotaland
Logotype_JPG

STATIONEN i Svenshögen  ·  Svenshögen 421  ·  444 97 Svenshögen  ·  kontakt@stationen.org